Sådan forbereder du huden før selvbruner

3 Simple tips før du påfører selvbruner

Er selvbruner-verdenen en smule skræmmende for dig? Fortvivl ej! Vi har udarbejdet en enkel guide med 3 simple trin, der vil hjælpe dig med at forberede din hud til en fejlfri påføring af selvbruner. Vi forstår, at det kan føles overvældende, men med disse trin vil din hud have de bedste forudsætninger for at opnå det perfekte selvbruner resultat.

Trin 1: Fjern uønsket hår

Forberedelse inden selvbruner

Hvis du ønsker at fjerne uønsket hår, anbefales det at gøre det først. Faktisk kan det være en fordel at barbere/vokse sig, inden du påfører din selvbruner. Ved at gøre dette fjerner du ikke kun uønsket hår, men skraber også døde hudceller væk. Dette resulterer i en glattere overflade, hvor selvbruneren bedre kan fordeles jævnt.

Hvis du barberer dig efter påføring af selvbruner, risikerer du at fjerne noget af produktet igen. Vi anbefaler at fjerne uønsket hår dagen før selvbruner-applikationen for at undgå, at selvbruneren sætter sig i hårsækkene.

Trin 2: Eksfolier din hud

Eksfolier huden inden selvbruner

Eksfoliering før selvbruner er essentiel for at opnå en jævn farve og fjerne døde hudceller, urenheder og ujævnheder. Dette bidrager til at undgå områder, hvor selvbruneren kan trække sig mørkere op. En god eksfoliering forbedrer hudens fugtoptagelse, udjævner overfladen og forlænger selvbruneren holdbarhed.

Brug vores skånsomme MARC INBANE Black Exfoliator til dit ansigt og MARC INBANE Exfoliating Mitt til kroppen for optimale resultater.

Trin 3: Fugt tørre områder

Påfør creme inden selvbruner

De fleste af os har områder på kroppen, der er tørre, såsom albuer, knæ, ankler og hænder. Selvbruner kan fremstå mørkere på disse områder, derfor er det vigtigt at fugte huden godt inden du påfører selvbruneren.

For at opnå det bedste resultat, sørg for at din fugtighedscreme er trængt helt ind i huden, inden du påfører selvbruner. Hvis cremen ikke har haft tid til at trænge ind, vil farven muligvis ikke udvikle sig så dybt. Hvis du derimod ønsker et mildere resultat, kan du vælge at påføre selvbruneren umiddelbart efter påføring af fugtighedscremen. Vær dog opmærksom på, at det kan tage længere tid for selvbruneren at absorbere ind i huden.

Vi anbefaler Marc Inbane Body Lotion til at fugte din hud inden selvbruner.

Tilbage til blog